Een commercieel of artistiek project?

Onze acteurs geven karakter aan uw serie, film, bedrijfsvideo, commercial of theatervoorstelling.

TV en film

Van korte of lange speelfilm tot televisie(serie). De diversiteit in ons acteursbestand is zeer groot. Oud, jong, groot, klein, stoer of bang? We weten altijd het juiste karakter voor u te vinden.

Stem

Zoekt u een bepaalde stem als voice-over? Of denkt u aan een vaste stem als onderdeel van de identiteit van uw bedrijf of product? Wij verzorgen uw stem-acteur. Denk hierbij aan (radio)commercials, documentaires, animatiefilms of een ander project waarbij de stem een passend karakter geeft aan de inhoud.

Bedrijfsvideo’s en commercials

Laat uw bedrijf of product opvallen. Een professionele bedrijfs-/productvideo of een commercial zal dit altijd beter doen dan statische afbeeldingen en tekst. Wij zorgen ervoor dat het karakter en de uitstraling van de acteurs naadloos aansluiten bij uw bedrijf en het doel van de video.

Toneel en theater

Wij hebben ook acteurs in ons portfolio die het beste tot hun recht komen in het theater. Kunt u niemand vinden voor die ene specifieke rol? Wij hebben wellicht de oplossing!

Overig acteerwerk

Natuurlijk worden we ook enthousiast van andere acteeropdrachten, maar onze karakters acteren enkel in een professionele omgeving. Een ballonnenclown die zorgt voor entertainment op een verjaardagsfeestje? Leuk! Maar wij laten dit liever over aan diegene die dáár echt goed in zijn.

Alles wat wij doen, vinden we echt leuk en anders doen we het niet. Twijfelt u? Neem contact op. We bekijken graag samen wat we voor u kunnen doen.

Weet u al wie uw project gaat regisseren?

Binnen ons werkveld werken we dagelijks samen met professionele regisseurs. Ook hiervoor bent u bij De Karakters aan het juiste adres.

Wij horen graag welke rol wij voor u kunnen vervullen.