Buro Verheijen = De Karakters

Het nieuwe Karakter van Buro Verheijen!

Buro Verheijen gaat vanaf vandaag door het leven als De Karakters. Na maanden van voorbereiding, brainstorming en ontwikkeling ben ik ontzettend trots om vandaag onze nieuwe naam, huisstijl en website te mogen presenteren.

Naast de website is er bovendien speciaal voor De Karakters een plansysteem ontwikkeld. Dat maakt dat communicatie en planning van onze dienstverlening naar zowel opdrachtgevers als acteurs nog efficiënter zal zijn.

Verandering is altijd spannend, maar zonder verandering vaak geen vooruitgang. Ik ben dan ook benieuwd wat u van de nieuwe naam, huisstijl en website vindt?! Reacties zijn van harte welkom. En wilt u meer informatie over De Karakters? Neem dan gerust contact met mij op!

 

Niels Lemmens – De Karakters